Clash Royale Savunma Taktikleri

Clash Royale yeni piyasaya sürülmüş olmasına rağmen geniş bir oyun kullanıcısı kitlesine sahip olmayı başarmıştır. Gerçekten de test edildiğinde strateji severlerin bağımlısı olabileceği bir oyun olabilir. Oyun sizdeki kart destesine bağlı olarak sürmekte olup kart desteniz sizin gücünüzü belli etmektedir. Fakat bu sizin elinizde olmadığı için şansınız ne kadar iyiyse o kadar iyi oyunu geliştirir ve seviye atlayabilirsiniz. Oyun da saldırı kadar önemli olan bir şeyde iyi savunma yapabilmektir. Çünkü sizin eğer saldırı gücünüz iyi savunmanız kötü ise bu sefer rakibiniz sizden daha üstün olacaktır. Eğer elinizde saldırı gücü yüksek fakat savunma gücü az bir deste bulunuyor ise önemli taktikler ile bunun önüne geçebilirsiniz. Savunma taktiği yaparken de rakibinizin sizin alanınıza çok fazla girmesine müsaade etmemelisiniz. Eğer buna müsaade ederseniz rakibiniz oyunda sizin alanınızda daha etkili olacaktır. Bu da oyunu kaybetmenize neden olabilir. Eğer rakibiniz sizin alanınıza girmeden onu savunma birimleriniz ile oyalayıp kulelerinizin de saldırıda önemli rol oynamasını sağlayabilirseniz bu rakibinizi yenebilmeniz açısından iyi olacaktır.

Önemli Savunma Taktiklerimiz:

  1. Rakibiniz sizin kulelerinize dev ile saldırdığında sizde mini pekka ve barbarlar gibi güçlü hasar veren karakterleri kullanarak devi yok edebilirsiniz.
  2. Bir diğer taktiğimiz ise yakın dövüş karakterlerinin açığından yararlanmak olacaktır. Yakın dövüş karakterleri havadan olan saldırılara karşı hiçbir şey yapamazlar. Bu yüzden rakibiniz yakın dövüş karakterleri ile saldırdığında sizlerde hava saldırısı yaparak hem rakibi yok etmiş olacak hem de hiç hasar almamış olacaksınız.
  3. Rakibiniz bir diğer seçenek olan ve oyunun en iyi ve durdurulmaz karakteri olarak görülen Prens’i gönderirse tek yapmanız gereken şey kulenizi iyi bir şekilde korumak olacaktır. Bunun da en iyi yolu mini pekka ile prensi oyalayıp daha sonra diğer saldırı karakterleri ile etkisiz hale getirmek olacaktır.

Kaan Cinkaya

Tam bir Bilgisayar tutkunudur. 1990'lı yıllarda ilk Bilgisayar'ı commodore 128 ile Bilgisayar dünyasına adım atmıştır. Arkadaşlığa ve dostluğa değer verir. Geçmiş Dünya'nın daha güzel olduğuna inanmakta ve insanlığın yoldan çıktığını düşünmektedir. Web Programlama ve Oyun Dünyası ilgi alanıdır

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir