Overwatch Karakter Rehberi: Lucio

Lucio karakteri rakip takım ile karşılaşmış ve çatışma içerisine girmiş takım arkadaşlarına can ve hız desteği yapan ve arkadaşlarını rakiplerinden uzaklaştırabilen bir herodur. Kısaca bir destek herosudur.

Lucio destek herosu olmasının yanı sıra ayrıca ofansif bir şekilde kullanabileceğiniz bir herodur. Hareket hızı oldukça fazladır. Fakat verdiği hasar azdır aslında bu durum fazla bir sorun yaratmamaktadır. Rakiplerinize saldırıp size vurmadan kaçarsınız sonra tekrar saldırmaya devam ederseniz böyle yaparak rakibinizi kolayca öldürebilirsiniz. Lucion karakteri hız olarak çok etkili olduğu için yavaşlatıcı veya stunlayıcı bir etkisi bulunan bir hero ile karşılaştığınızda hemen ölebilirsiniz.

YETENEKLERİ

Sonic Amplifıer: Lucion karakterinin ana silahıdır. Bu yeteneği kullandığınızda Lucion tercihinize göre karşısındaki rakibe hasar verebilir ya da onu birkaç metre ileriyi gönderebilir. Lucion bu yeteneğini sürekli olarak kullanabilse de verdiği hasar çok az olduğu için rakibe fazla etki etmemektedir.

Crossfade: Karakterimiz bu yeteneği kullandığı zaman yanında bulunan takım arkadaşlarının ve kendisinin can ve hız özelliğini arttırır. Ancak bu özelliklerden sadece birini yapabilir. Bu sizin tercihinize göre değişebilir isterseniz can basarsınız isterseniz hız basarsınız.

Amp İt Up: Bu yeteneği kullandığınız zaman karakterimizin önceden yaptığı tüm yeteneklerin etkisi fazlalaşır. Mesela Crossfade özelliğinde etrafınızdaki takım arkadaşlarınıza ve kendinize can desteğinde bulundunuz diyelim bir de bu yeteneği kullandığınızda verilen can daha da artacaktır.

Sound Barier: Lucion karakterinin ultimate yeteneğidir. Bu yeteneği kullandığı zaman karakter etrafında bulunan arkadaşlarını korumak için bir ses bariyeri oluşturur. Bu bariyer sayesinde arkadaşlarını hem düşmanlardan korur hem de biraz can desteği verir. Bu yetenek sadece sizinle aynı zeminde olanlara etki etmekle kalmaz yakınınızda bir binada olan takım arkadaşınıza bile etki eder.

Özgür Can Kütük

Rio de janeiro şehrinde doğdu. Babası, ünlü ve nüfuzlu bir iş adamı. Kulüplere gidip iyi vakit geçirmekten hoşlanır. Oyun dünyasında devleşeceği günleri hayal etmektedir.

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir