Overwatch Karakter Rehberi: McCree

Overwatch oyununda McCree karakteri ile karşınıza çıkan rakiplere saniyeler içerisinde saldırı yaparak çok iyi hasarlar verebilirsiniz. Ayrıca McCree karakterinin bire bir saldırılarda en iyi hero olduğunuda söyleyebiliriz. Bununla beraber ultimate yeteneği olan Deadeye yeteneğini kullanarak takım halinde gezen rakiplerinizi de öldürebilirsiniz. Ancak bu kadar iyi yanının olmasının yanı sıra elbette kötü yanları da vardır. En büyük sıkıntısı ise canının az olması ve hareket hızının biraz yavaş olmasıdır. Ayrıca Deadeye yeteneğini saymazsak saldırı hızının da yavaş olduğunu söyleyebiliriz. Bir düşman ile karşılaştığınız zaman eğer vuruşlarınızda onu ıskalarsanız ölebilirsiniz. McCree karakterinin kullanabildiği özelliklerden olan Combat Roll ve Flashbang yeteneklerini kullanarak rakiplerinizin saldırılarından korunabilirsiniz.

YETENEKLERİ

Peacekeeper: McCree karakterinin ana silahıdır. Elinde bulundurduğu 6 patlar silahı ile rakiplerine yüksek hasarlar verebilir. Bu özelliğin iki farklı kullanım şekli vardır. Birincisi farenin sol tuşu ile yavaş ve teker teker sıkmanızı sağlarken ikincisi de sağ tuş ile seri bir şekilde hızlı ateş etmenizi sağlar. Rakibiniz uzakta ise kurşunlarınızı yavaş ve teker teker sıkmanız onu öldürmenize yardımcı olacaktır. Fakat rakibiniz yakınınızdaysa o zaman farenizin sağ tuşu ile seri atışlar yapmanız daha doğru olacaktır.

Combat Roll: Karakter bu yetenek kullanıldığı zaman rakiplerinin yaptığı saldırılardan yerde yuvarlanarak korunur.

Flashbang: Bu yetenek kullanıldığı zaman McCree karakteri karşısında bulunan rakiplerine flash bombası atar ve stunlar. Bu yeteneğinizi Peacekeeper yeteneği ile seri atışlar yaptığınızda stunlama süresini daha da arttırabilirsiniz.

Deadeye: McCree’nin ultimate yeteneği olan Deadeye zamanı yavaşlatır ve karakterin yanında bulunan hedeflerin kafasından nişan alarak ateş etmesini sağlar. Bu atışları yaptığında saniyeler içerisinde rakibine çok büyük hasarlar verir. Çok etkili bir yetenektir. Fakat yetenek kullanıldığı zaman korunmasız kalırsınız.

Kaan Cinkaya

Tam bir Bilgisayar tutkunudur. 1990'lı yıllarda ilk Bilgisayar'ı commodore 128 ile Bilgisayar dünyasına adım atmıştır. Arkadaşlığa ve dostluğa değer verir. Geçmiş Dünya'nın daha güzel olduğuna inanmakta ve insanlığın yoldan çıktığını düşünmektedir. Web Programlama ve Oyun Dünyası ilgi alanıdır

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir