Overwatch Karakter Rehberi: Soldier 76

Soldier 76 karakteri uzak mesafede oldukça etkili saldırılar yapabilen yarı ofansif yarı defansif diyebileceğimiz bir Overwatch Offense Hero‘sudur. Heavy Pulse Rifle isimli temel silahı sayesinde uzakta bulunan rakiplerine hasarlar verebilir. Hareket hızı ve saldırı hızı oldukça yüksek olmakla beraber bir de Sprint yeteneğini kullandığınız zaman hareket hızı daha da artmaktadır. Fakat rakiplerine sadece Helix Rockets özelliği ile çok yüksek hasar verebilmektedir. Eğer overwatch oyununda Soldier 76 karakteri kullanıyorsanız, Stratejiniz sürekli hareket etmeniz ve düşmanlarınıza ateş edip kaçmak üzerine olmalıdır. Yani direk adam öldürmek için saldırmamalısınız.

Soldier 76 karakterinin kötü yanlarını sayacak olursak. Bunlar canının az olması ve yakın mesafelerde girdiği çatışmalarda çok kolay ölmesidir. Fakat Biotic Field özelliğinin olması canının az olmasını birazcık da olsa kapatmaktır.

YETENEKLERİ:

Heavy Pulse Rifle: Karakterimizin temel silahı olan bu yetenek yakın ve uzak mesafede etki etmektedir. Tam otomatik ve saldırı hızı yüksek olan bu yetenek uzak mesafelerde iyi hasarlar verirken yakın mesafelerde fazla hasar vermemektedir.

Helix Rockets: Soldier 76 karakteri bu yetenek kullanıldığında nişan almış olduğu rakibe üç roket gönderir. Bu roketlerin rakibe değmesiyle rakip çok büyük hasarlar alır. Roketler rakibi ıskalarsa bir yere çarptığında alan hasarı verir ama bu sefer hasarı rakibi hiç etkilemeyecek derecede azalır.

Sprint: Bu yeteneği kullandığınız zaman karakter hızlanmaya başlar. Fakat ateş etmeye başladığınız zaman hareket hızı yine normal haline döner.

Biotic Field: Yeteneği kullandığınızda karakter yere bir emitör diker ve buranın etki alanı içerisinde bulunan herkesin canı artar. Süresi bittiğinde ya da bir rakip yok ettiğinde iyileştirmez.

Tactical Visor: Bu yetenek sayesinde Soldier 76 silahına taktiksel vizör takar ve düşmanlarını hiç ıskalamadan ateş edebilir.

Kaan Cinkaya

Tam bir Bilgisayar tutkunudur. 1990'lı yıllarda ilk Bilgisayar'ı commodore 128 ile Bilgisayar dünyasına adım atmıştır. Arkadaşlığa ve dostluğa değer verir. Geçmiş Dünya'nın daha güzel olduğuna inanmakta ve insanlığın yoldan çıktığını düşünmektedir. Web Programlama ve Oyun Dünyası ilgi alanıdır

One thought on “Overwatch Karakter Rehberi: Soldier 76

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir