Overwatch Karakter Rehberi: Tracer

Overwatch oyununda Tracer karakterinin oldukça çevik ofansif bir hero olduğunu söyleyebiliriz. Blink yeteneği ile rakiplerinin yanına hızlı bir şekilde gidip onları öldürebilir ve yine aynı özelliği kullanarak düşmanlarından geri kaçabilir. Bu karakteri usta bir şekilde kullandığınız zaman, oyunu takımınızın kazanmasını çok kolay bir şekilde sağlayabilirsiniz. Yakın menzili içerisinde bulunan rakiplerine oldukça iyi hasarlar verebilmektedir. Diğer ofansif karakterler gibi örneğin Soldier 76 karakteri gibi uzak mesafede fazla başarılı değildir. Ne yazık ki rakiplerinizi öldürebilmek için onların yanına kadar gitmeniz gerekecektir. Bunu da Blink özelliği ile çok kolay bir şekilde yapabilirsiniz. Kaçmak içinde Blink ya da Recall yeteneklerini kullanabilirsiniz. Fazla canı yoktur. Bunun için bir nokta sabit şekilde beklememeli ve sürekli hareket halinde olmanız gerekmektedir. Bu karakterde daha çok tek hedef üzerine yoğunlaşmalısınız. Hanzo, Widowmaker, Bastion gibi hareket hızı düşük olan ve yakın mesafe hasarı kötü olan karakterleri haritada bulup avlamalısınız.

YETENEKLERİ:

Pulse Pistols: Tracer temel silahı olan bu yeteneği kullandığında seri şekilde ateş eder. Yakın mesafede olan rakiplere iyi hasarlar verir. Mesafe ne kadar uzak olursa hasar o kadar az ve kötü olur.

Blink: Tracer bu yetenek sayesinde baktığı yöne doğru ışınlanır. Bu sırada nişanı bozulmaz. Işınlanma işlemi gerçekleştiğinde hemen rakibinize saldırabilirsiniz. 3 adet şarjı vardır. Kullandıktan sonra tekrardan kısa sürede yenilenir.

Recall: Bu yeteneği kullandığınızda karakteriniz zamanda 5 saniye önceki konumuna gider. Bu sırada canı, kurşun sayısı gibi özelliklerde 5 saniye önce nasıl ise o haline döner. Bu yeteneği kullanırken hiçbir hasar almazsınız.

Pulse Bomb: Bu yeteneği kullandığınızda Tracer rakibine bir bomba atar ve bu bomba rakibe yapışır. Patladığı zaman etrafında bulunan herkese ve kendine zarar verir. Bomba patladığı zaman Tracer bombanın yakınındaysa o da hasar alır.

Kaan Cinkaya

Tam bir Bilgisayar tutkunudur. 1990'lı yıllarda ilk Bilgisayar'ı commodore 128 ile Bilgisayar dünyasına adım atmıştır. Arkadaşlığa ve dostluğa değer verir. Geçmiş Dünya'nın daha güzel olduğuna inanmakta ve insanlığın yoldan çıktığını düşünmektedir. Web Programlama ve Oyun Dünyası ilgi alanıdır

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir